Trans
Get Adobe Flash player

Motorcikli

GEOWASH U SLUŽBI VAŠIH DVOTOČKAŠA

Geowash koncept se zasniva na inteligentnoj upotrebi sredstava za pranje vašeg dvotočkaša, a to se postiže specijalnim biorazgradivim formulama koje neškode životnoj sredini u kombinaciji sa profesionalnom opremom i stručnim ljudima koji će obezbediti maksimalan rezultat sa minimalnom potrošnjom vode.

Mi koristimo pravu količinu vode za pranje – svega 3 litre tečnosti po vozilu . Zamislite koliko malo tečnosti trošimo za vašeg dvotočkaša.

Održavanje motorcikala, nega i njegova tehnička ispravnost jadan su od veoma bitnih preduslova za bezbedno učestvovanje u saobraćaju i bezbedno upravljanje uopšte.

Svi zaljubljenici u dvotočkaše znaju da je održavanje i nega važan faktor kako bi uživali u vožnji svojih lepotana. Zlatno pravilo održavanja dvotočkaša glasi: 

  • Priprema za početak sezone
  • Za vreme sezone ( motor, lanac, pranje i nega, bezbednost vozila)
  • Kraj sezone ( priprema za zimu – konzerviranje) ili posebna priprema za vožnju u zimskom periodu. 

Pranje i nega motorcikala 

Redovno pranje i voskiranje vašeg dvotočkaša jednako je važno kao i briga o ulju i mazivu, kako bi motorcikl izgledao savršeno na drumu. Večito pitanje koje se provlači kada je reč o pranju vašeg ljubimca – ručno pranje ili čišćenje mlaznicom pod visokim pritiskom? Savet stručnjaka je isti kao i za automobile. Uvek se preporučuje ručno pranje. Vodite računa sa mlaznicom visokog pritiska jer se elektronske komponente mogu oštetiti ili se mazivo može isprati sa lanca.
Geowash sistem ručnog pranja je veoma jednostavan – naše specijalne biorazgradive formule garantuju otklanjanje i najvećih prljavština sa vašeg dvotočkaša.
Prvo se nanosi specijalna biorazgradiva formula za uklanjanje insekata i ostalih prljavština koje su zalepljene za vaš motorcikl, zatim koristimo raspršivač niskog pritiska kako bismo naneli specijane formule u vidu paukove mreže za pranje motorcikla. Mikrofiber krpama brišemo prljavštinu sa vašeg dvotočkaša i pripremamo ga za proces voskiranja. U postupku voskiranja koristimo najkvalitetniji Carnauba vosak i teflon koji se lepi za vaš motorcikl i stvara zaštitni (film) sloj, čuvajući ga tako od UV zraka, kiselih kiša, zagađenja, soli, ptičijeg izmeta i ostalih štetnih materija. 

GEOWASH VAM ŽELI UGODNU I BEZBEDNU SEZONU

 

geowash-motorcikli