Trans
Get Adobe Flash player

Ponosni član

 

Geowash International je član prestižnih svetskih asocijacija u oblasti pranja i održavanja automobila  

 

International detaling assotiationGeowash international je dobio veliko priznanje time što je odnedavno postao član IDA (International Detailing Association).

IDA – je vodeća industrijska asocijacija (udruženje) koja okuplja proizvođače, dobavljače, dilere i sve kompanije koje se bave pružanjem usluga održavanja u različitim industrijskim granama – izmedju ostalih i u automobilskoj industriji. 

Asocijacija je posvećena pronalaženju najboljeg proizvoda za potrebe kupaca iz različitih oblasti – promovisanju najbolje vrednosti za vas. IDA predstavlja zaštitni znak svokog proizvoda, jer pruža sve potrebne informacije o kvalitetu onoga što se nalazi na globalnom tržištu.

 

The International Carwash Association (ICA)carwa-text

sa sedištem u Čikagu (IL) preporučuje učestalije pranje vašeg 
automobile (na svakih 10 dana), kako bi se eliminisao problem kiselih kiša, soli, ptičijeg izmeta i ostalih štetnih materija a da vaš automobile izgleda kao nov. Prosečna starost putničkog automobile na drumovima iznosi skoro 8 godina, što znači da vlasnici duže voze svoje automobile i da ih bolje održavaju. Kvalitetno učestalije pranje i zaštita vozila postaju značajan deo održavanja. Profesionalni sistemi za pranje vozila danas pomažu u očuvanju životne sredine – štedeći vodu, dok pružaju odličnu uslugu vašoj investiciji.

 

pod concept