Trans
Get Adobe Flash player

Zašto geowash

Koncept suvog pranja vozila sa više od 15 godina iskustva u proizvodnji i plasiranju ekoloških mobilnih perionica – kartova.

Prvi  smo dizajnirali i proizveli mobilnu auto perionicu koja je 100% ekološka, jer štedi milione litara vode godišnje i koristi specijalnu biorazgradivu liniju prouzvoda. 

Ponosni smo na činjenicu da smo postali lideri u ekološkom ručnom pranju automobila sa velikom uštedom neobnovljivog životnog resursa – vode.

VISOKO KVALITETNI PROIZVODI KOJI ŠTITE FARBU AUTOMOBILA:

Specijalni hemijski sastojci formiraju jak zaštitni sloj na farbi vašeg automobila i na taj način ga čuvaju od UV zraka, zagađenja, soli, ptičijeg izmeta i ostalih štetnih materija.

Specijalne formule za pranje omekšavaju i rastvaraju prljavštinu i već pomenute štetne materije dok specijalni polimeri stvaraju zaštitni sloj na vozilu. Pranje se obavlja u tri  segmenta.

Hemijski proizvodi:

Insect remover: specijalno dizajnirana formula za suvo pranje u vidu emulzija koje prilikom nanošenja stvaraju tanaj zaštitni sloj između prljavštine i farbe na vozilu, razgrađuje prljavštinu (insekte, ptičiji izmet, itd) koja se potom pokupi sa specijalnom krpom od mikrofibera.

Aktivna pena: posebno dizajnirana formula za suvo pranje koja omekšava i rastvara ostalu prljavštinu i štetne materije, dok specijalni polimeri stvaraju zaštitni sloj na vozilu. Lako uklanja prljavštinu, garež, katran, masnoću i ulje i zo bez štetnih hemikalija i rizika od grebanja farbe na vozilu.

Tečni vosak: jedinstvena formula za voskiranje koja sadrži teflon i Carnauba vosak, odnosno vosak visokog kvaliteta koji se lepi za limariju vozila i na taj način stvara zaštitni film (sloj) preko vozila štiteći ga tako od UV zraka, kiselih kiša soli, ptičijeg izmeta i ostalih štetnih materija. Dizajniran je za frekventnu upotrebu koji nakon svakog pranja pruža zaštitu i visoki sjaj.

Za svaki segment pranja se koristi posebna mikrofiber krpa odgovarajuće boje.

531945 580591328619517 116288484 N

Mobilna jedinica – kart, je potpuno autonomna, ne zahteva nikakav prilaz izvorima vode i struje da bi nesmetano radila. Kapacitet pranja je 20 vozila sa samo jednim punjenjem karta, dok akumulator obezbeđuje struju za pokretanje raspršivača. U sastavu mobilne jedinice se nalazi usisivač za unutrašnje čišćenje i održavanje vozila. Ostali elementi i kozmetika za unutrašnje održavanje se takođe pripreme i postave u mobilnu jedinicu spremni za upotrebu.

Zapanjujući dizajn mašine, vidljiva i pogodna za prendiranje. Staklenim vlaknima ojačana plastika, guma i metalni delovi. Pumpa: Električna (12V), niskog pritiska (2 bara). Punjenje akumulatora se vrši putem obične dvofazne utičnice, a nakon punjenja može biti u upotrebi 7-10 dana (u zavisnosti od inteziteta upotrebe usisivača). Kapacitet akumulatora predviđen za mobilnu jedinicu je 45 Ah, tako da je utrošak električne energije za punjenje potpuno zanemarljiv.

 

images (7)Dubai1

 

 PREDNOSTI OVOG REVOLUCIONARNOG KONCEPTA :

  • Štedi dragoceno vreme klijentima i na taj način omogućava da uživaju u šopingu, zabavi i svim drugim uslugama koje pomenuti objekti nude
  • Štedi gorivo i vreme koje je potrebno za odlazak u auto perionicu
  • Akcenat stavlja na druge usluge dok se vaše vozilo pere na mestu gde ste ga parkirali
  • Nudi dodatne usluge po pristupačnoj ceni
  • Vozilo se pere gde god vi parkirate, a da niste u obavezi da ostavite ključeve
  • Omogućava učestalije pranje i voskiranje vašeg vozila kako bi u svakom trenutku izgledali čisto i blistavo
  • Štiti farbu

foto-galerija

moto-galerija