Trans
Get Adobe Flash player

Zašto geowash

Geowash International  je kompanija sa više od 10 godina iskustva u proizvodnji, plasiranju i franšizingu ekološki mobilnih perionica – kartova u svetu.

Geowash  je prvi dizajnirao i proizveo mobilnu auto perionicu koja je 100% ekološka, jer štedi milione litara vode godišnje u svetu i koristi specijalnu biorazgradivu liniju prouzvoda. Naš revolucionaran koncept i poslovni model rada je prisutan u preko 30 zemalja širom sveta.

Ponosni smo na činjenicu da smo postali globalni lideri u ekološkom ručnom pranju automobila sa velikom uštedom neobnovljivog životnog resursa – vode.

GEOWASH VISOKO KVALITETNI PROIZVODI KOJI ŠTITE FARBU AUTOMOBILA

Specijalni sastojci kao što su Carnauba vosak i teflon formiraju jak zaštitni sloj na farbi vašeg automobila i na taj način ga čuvaju od UV zraka, zagađenja, soli, ptičijeg izmeta i ostalih štetnih materija.

Specijalne formule za pranje omekšavaju i rastvaraju prljavštinu i već pomenute štetne materije dok specijalni polimeri stvaraju zaštitni sloj na vozilu.

531945 580591328619517 116288484 N

Geowash  mobilna jedinica – kart, je potpuno autonomna, ne zahteva nikakav prilaz izvorima vode i struje da bi nesmetano radila. Kapacitet pranja je 20 vozila sa samo jednim punjenjem karta, dok baterija obezbeđuje struju za pokretanje raspršivača.

Geowash-ovi radnici su potpuno obučeni u pružanju visokokvalitetne usluge ručnog pranja vašeg vozila. Tu su i supervizori koji vode računa da usluga pranja svakog vozila bude u skladu sa postavljenim standardima po kojima je Geowash poznat u svetu.

images (7)Dubai1

PREDNOSTI GEOWASH KONCEPTA :

  • Štedi dragoceno vreme klijentima i na taj način omogućava da uživaju u šopingu, zabavi i svim drugim uslugama koje pomenuti objekti nude
  • Štedi gorivo i vreme koje je potrebno za odlazak u auto perionicu
  • Akcenat stavlja na druge usluge dok se vaše vozilo pere na mestu gde ste ga parkirali
  • Nudi dodatne usluge po pristupačnoj ceni
  • Vozilo se pere gde god vi parkirate, a da niste u obavezi da ostavite ključeve
  • Omogućava učestalije pranje i voskiranje vašeg vozila kako bi u svakom trenutku izgledali čisto i blistavo
  • Štiti farbu

Globalno prisustvo

pod environment3

foto-galerija

moto-galerija